In de media

Blogpost - xMariekie

Een verse wrap is gewoon goed! Of het nu als lunch, als tussendoortje of als diner is, het gaat er altijd in...

Lees hier de volledige blog!

 

Artikel - Snack, Sandwich & Take-Away

Heterogeen cliënteel suggereert zelf innovaties

Urban Wraps heeft zijn naam niet gestolen. De zaak ligt pal in het historisch centrum van Antwerpen. De locatie aan de Minderbroedersrui bevindt zich te midden van een heel heterogene doelgroep: enerzijds zorgen de universiteit en de hogescholen voor de instroom van heel wat studenten, terwijl de Meir de pleisterplaats van shoppers is. Het historisch centrum trekt dan weer heel wat toeristen aan, terwijl de talrijke bedrijven in de buurt honderden mensen werk geven die natuurlijk ook moeten lunchen.

Klik hier voor het volledige artikel!

 

Blogpost - Petite Belge

After the exam, my fellow students and I decided to go for lunch together. We went to a place I hadn’t been to before and wasn’t even on my list of lunch spots, but it sure should have been. We went to Urban Wraps in the Minderbroedersrui 64, Antwerp.

Lees hier de volledige blogpost

 

NIEUW IN ANTWERPEN: URBAN WRAPS - ELLE 

In het hartje van de studentenbuurt in Antwerpen openden twee jonge en ambitieuze mannen Gaëtan en  Nick een nieuwe zaak met alleen wraps én alleen bankcontact. Een gezonde en snelle lunch om mee te nemen of ter plaatse op te verorberen, dat vind je bij 'Urban Wraps'...

Lees hier het volledige artikel

 

Lekker lunchen bij Urban Wraps - Macaron Manon

Antwerpen kent tal van leuke lunchadresjes maar ik probeer altijd te zoeken naar de meest originele concepten en verrassende gerechten. Zo ontdekte ik Urban Wraps.

Lees hier de volledige review

 

Eerste wrapbar van ’t stad geopend - GvA

ANTWERPEN - 

Voor wie het wel stilaan gezien heeft met klassieke broodjes, is er sinds deze week een gezond alternatief: in Urban Wraps op de Minderbroedersrui 64 kan je terecht voor originele wraps.

Lees hier het volledige artikel

 

Gaëtan en Nick openen wrapbar - HLN

Gaëtan De Cuyper (28) en Nick Bols (26) openen dit weekend de -naar eigen zeggen - eerste Belgische wrapbar...

Lees hier het volledige artikel

 

 

 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x